lunes, 29 de octubre de 2012

ÀNGELS I ARCÀNGELSÀNGELS I ARCÀNGELS

Hem sentit moltes vegades i ens hem preguntat tantes o més que si el sexe dels  àngels existeix, inclús arribem a donar per fet que es un misteri i que hores d'ara encara estar per esbrinar.

Tampoc tinc tan clar si els Arcàngels tenen sexe, probablement si ho mirem amb un entorn militar estan amb un rang mes elevat i s'entén que gaudeixen d'atributs suficients per poder desenvolupar la seva tasca, al menys en Gabriel que es si no m'equivoco el que representa o el que s'emparenta amb el de Defensa.

Dons be, si extra-polaritzem al àngels i als arcàngels en els nostres dies, diria que el Sr. Rubalcaba podria ser perfectament un arcàngel, no pels seus atributs que probablement tingui amb mes o menys quantitat, pes o dimensions, sinó pel rang que ocupa vers un exercit d'àngels, aquests si, amb tota la simbologia , les dubtes que generen els propis àngels, tret de les simpatitzants que tal com la natura les ha fet no generen cap mena de dubte en quan a sexe i totes en quan a comportament de la mateixa manera que els seus companys.

Desprès de la batzacada del 2010 en el nostre país i ara fa pocs dies a dos comunitats del país veí Galícia i Euskadi, va l'arcàngel o el seu sots-tinent i ens diuen que, analitzats part dels resultats, sembla ser que la culpa de tot la tenen els votants Socialistes que tots amb massa van quedar-se a casa veient la tele i pensant que ja anirà al nostre veí i així successivament fins a perdre tots el escons que han perdut, tinc que reconèixer que es una manera curiosa de veure les coses.

A tot això crec que es molt curiós veure com tot l'eixam de polítics siguin del partit que siguin quan estan a la oposició tenen claríssim tot el que es te que fer i en canvi, quan guanyen les eleccions i juren davant els evangelis o de la constitució, a partir d'aquell moment es perd la claredat que tenien i entra la foscor més gran que mai havien patit.

Crec que no afrontar les coses com son només porta a una batzacada més gran, la gent podem creure amb una cosa o amb un altra, si més no, quan una persona mira a l'altra i li diu a la cara francament la veritat, encara que aquesta no agradi sentir, en el fons, s'agraeix, al menys que no t'hagin volgut enganyar.

En els darrers anys tenim alguns exemples de comportaments d’arcàngels com l'arcàngel "AZ" que en el seu moment no va voler  parlar de la "bombolla", l'arcàngel "ZP" no volia sentir dir res de la "crisi" i només veia “brots verds”, l'arcàngel "RY" ni sentir dir res de "rescat" encara que aquest enlloc de veure brots verds va veure “hilillos de plastilina” que sortien d’un vaixell enfonsat i ara l'arcàngel "RB" actualment a la oposició imposant a tort i a dret la paraula "federal", au d’aquells que gosin parlar d’independència, mai més veuran el sol, no podran entrar en el cel, restaran en les tenebres i seguiran sense tenir sexe, perdó, volia dir sense saber que eren o què son i mentrestant, vostè sense voler reconèixer que al carrer van sortir més de quatre i mes de vuit cridant una paraula que no començava per la "F" de federalisme, sinó que començava per la "I" de Independència.

Sr . Arcàngel, si us plau, vagi buscant el sexe dels àngels, potser no el trobarà; però si va buscant una mica millor i amb honestedat política potser trobi entre mig de totes les paraules amagades i les que no es volen pronunciar unes sigles com PSC que un dia no massa llunya significava "Partir Socialista de Catalunya"

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Contribuyentes